Cursuri limba engleza si germana

Va invitam la centrul nostru educational dedicat tuturor iubitorilor de limbi straine.

Inceoand cu 15 Octombrie organizam cursuri intensive pentru nivelurile A1, A2, B1 si B2 pentru grupe de copii incepand cu varsta de 6 ani. Acestia vor fi repartizati pe grupe in functie de nivelul de pregatire. Fiecare modul are o durata de 3 luni si cuprinde tematici din ariile cele mai intalnite. La finalul fiecarui modul copilul va primi o fisa de evaluare a competentelor dobandite pe parcursul cursului.
Programele de studiu pentru fiecare nivel sunt concepute astfel incat fiecare copil sa reuseasca treptat sa comunice cat mai bine in limba studiata.
Organizarea in grupe mici de cate 8-10 copii, permite o mai mare atentie acordata fiecarui copil si avantajul interactionarii in grup, spre deosebire de meditatiile private.

Pentru a atinge anumite nivele de competente sunt necesare urmarea modulelor de minim trei luni . Cursurile sunt destinate tuturor copiilor intre 6-13 ani indiferent de nivelul de pregatire.

Pachetele de limba engleza si germana contin 8 sedinte pe luna la 350 de lei. Locuri limitate, rezervati-va un loc acum !!

Va asteptam cu drag sa ne contactati pe pagina noastra de facebook cat si pe site la sectia inscrieri. http://creative-way.ro/inscriere/

Echipa Creative Way