Club de Sah si Matematica

 

Va invitam la Clubul de Sah si Matematica unde strategia si logica se imbina intr-un cadru placut si relaxant . (Zona Piata Domenii-Bulevard Mihalache langa Liceu Nicolae Iorga)

Ne dorim sa cultivam copiilor placerea si motivatia de a juca sah. Ne dorim ca fiecare cursant sa isi atinga potentialul si sa isi dezvolte abilitatile cu ajutorul sahului. Fie ca se doreste performanta sau doar initiere, vrem ca toti cursantii sa cunoasca placerea de a juca sah, si bineinteles, regulile care guverneaza acest joc.

In cadrul orelor de matematica oferim o serie de lectii care introduc elevii in subiecte de matematica intr-o viziune diferita de programa scolara elementara. Actualitatea subiectelor impreuna cu stilul de prezentare vor determina un nivel ridicat de interes pentru copii. Acest program este potrivit pentru toti copiii talentati si pasionati. Cateva dintre subiectele ce vor fi atinse in timpul cursului sunt:

  • Aritmetica, geometrie
  • Rezolvare, logica, spatiala, rationament
  • Abstractizare, generalizare

In afara de a dezvolta aceste abilitati, un obiectiv-cheie al acestui program este cresterea nivelului de interes in matematica. Gama de subiecte prezentate in lectii servesc pentru a extinde viziunea matematica a elevilor si ca urmare, acestia sa poate aprecia in viitor diversitatea si aplicatiile sale in alte discipline.

 

Clubul de Sah si Matematica se va sustine sambata, timp de patru ore pline de bucurie, entuziasm si creativitate si vine sub forma de pachet lunar la doar 400 de lei.

Programul se va stabilii de comun acord, pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul 0744442329 sau pe email office@creative-way.ro.

 

Va asteptam cu drag,

Echipa Creative Way