Atelier de creatie – Arte plastice si Quilling

 

Va invitam la Atelieru de Creatie – Arte Plastice si Quilling sustinute de pictori cu experienta intr-un cadru placut si relaxant. (Zona Piata Domenii-Bulevard Mihalache langa Liceu Nicolae Iorga)

“Pictura este un act de realizare a unui echilibru intre viziunea interioara, virtuozitate si mister.” – Pablo Picasso

Tot ce vedem in jurul nostru este culoare extinsa in diverse forme ce alcatuiesc compozitii. Diversitatea spatiala este vasta, dar cu instrumentele necesare aceasta poate fi inteleasa si corelata cu fenomenele naturale.

Atelierele de creatie ii vor ajuta pe copii sa vada intr-un alt mod formele, culorile, spatiile, umbrele si lumina din jurul lor. Vor invata sa foloseseasca instrumente specifice pentru artele plastice si sa execute anumite miscari care le va dezvolta indemanarea si coordonarea dintre minte si corp.

In cadrul programului, copiii vor invata Elemente compozitionale, Gama cromatica, Tehnici de lucru in acuarela, Elemente de limbaj plastic, Sugestii de creatii/produse ale creativitatii etc.

Cursurile propun copiilor experienta creatiei si comunicarii artistice in domeniul artelor plastice. Formarea competentelor in domeniul picturii va crea oportunitatea de a crea, a evolua, a discuta si a capata experienta artistica. Copiii vor invata sa lucreze cu diferite simboluri vizuale si spatiale, sa gandeasca in termeni de imagini, si anume: cum pot fi create, ce reprezinta, ce emotii provoaca diverse forme plastice si sa compare lucrarile lor cu alte lucrari pe care le vad si le sudiaza.

Copiii se familiarizeaza cu arta rularii hartiei si realizeaza diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucarii în miniatură etc. Aceasta activitate reprezintă un exercitiu de concentrare, de antrenare a atentiei, dar şi de imaginatie si dezvoltare a creativitatii.

Vor invata să foloseasca tehnica rasucirii hartiei pentru a crea flori, insecte, pasari, mamifere, dar şi reptile. Participând la acest atelier, copiii au ocazia să se convinga de faptul că pot crea lucruri minunate şi, în acelaşi timp, îşi pot dezvolta un hobby pe care-l pot „exersa” apoi si în familie.

Atlierul se va sustine sambata, timp de patru ore pline de bucurie, entuziasm si creativitate si vine sub forma de pachet lunar la doar 400 de lei.

Programul se va stabilii de comun acord, pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul 0744442329 sau pe email office@creative-way.ro.

 

Va asteptam cu drag,

Echipa Creative Way