“Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, daruieste aripi mintii, lumineaza imaginatia si invaluieste in farmec si veselie lumea si tot ce ne inconjoara.”  – Platon

Muzica daruieste libertate in exprimare, dezvolta lumea interioara a fiecaruia, exprima sentimentele nevorbite. Muzica este arta pura, iar cei care se cufunda in aceasta lume plina de frumusete vor ramane irevocabil fermecati de minunatiile pe care le vor descoperi.

Muzica poate fi traita si inteleasa la orice varsta, deaceea incurajam instruirea copiilor inca de la varste foarte mici. Pentru ca muzica este un limbaj universal, iar studiul ei poate fi adaptat pe intelesul tuturor. Copiii vor descoperi ca pot intelege muzica in complexitatea ei, ba chiar sa incerce sa creeze opere proprii.

In cadrul programului Creative Time copiii se vor initia in arii muzicale extinse, cum ar fi: Bazele Muzicii, Elemente de Solfegiu, Teorie Muzicala, Cor, Literatura Muzicala etc. Sub indrumarea profesorilor experimentati, vor descoperi cat de uimitor este sa faca muzica impreuna.

Iar pentru cei cu adevarati pasionati, la cerere, le oferim un pachet special de Cursuri de vioara, unde curiozitatea si dorinta de studiu poate fi transformata intr-o pasiune de lunga durata.